Kaderníctvo - služby pre dámy - melír


Melír krátke vlasy (melír, tónovanie, umytie vlasov, regenerácia, fúkaná, styling) – 120 min.    
Služba zahŕňa melírovanie vlasov do alobalu alebo inou technikou ktorú si kaderník zvolí aby dosiahol požadovaný efekt, dobu pôsobenia melírovacej zmesi určuje kaderník. Po uplynutí tejto doby sa vlasy opláchnu vodou a ak je to potrebné premelírované vlasy sa natónujú požadovaným farebným odtieňom.

Následne sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu. Kaderník vytvorí finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru podľa priania klienta. V cene služby je zahrnuté aj potrebné množstvo melírovacej zmesi a farby ktoré kaderník potrebuje na melírovanie a tónovanie krátkych vlasov, množstvo melírovacej zmesi a farby sa môže navýšiť a tým sa navýši aj cena za melír. Služba trvá 120 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Melír polodlhé vlasy
(melír, tónovanie, umytie vlasov, regenerácia, fúkaná, styling) – 150 min.
Služba zahŕňa melírovanie vlasov do alobalu alebo inou technikou ktorú si kaderník zvolí aby dosiahol požadovaný efekt, dobu pôsobenia melírovacej zmesi určuje kaderník. Po uplynutí tejto doby sa vlasy opláchnu vodou a ak je to potrebné premelírované vlasy sa natónujú požadovaným farebným odtieňom. Následne sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu. Kaderník vytvorí finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru podľa priania klienta. V cene služby je zahrnuté aj potrebné množstvo melírovacej zmesi a farby ktoré kaderník potrebuje na melírovanie a tónovanie polodlhých vlasov, množstvo melírovacej zmesi a farby sa môže navýšiť a tým sa navýši aj cena za melír. Služba trvá 150 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Melír dlhé vlasy (melír, tónovanie, umytie vlasov, regenerácia, fúkaná, styling) – 180 min.
Služba zahŕňa melírovanie vlasov do alobalu alebo inou technikou ktorú si kaderník zvolí aby dosiahol požadovaný efekt, dobu pôsobenia melírovacej zmesi určuje kaderník. Po uplynutí tejto doby sa vlasy opláchnu vodou a ak je to potrebné premelírované vlasy sa natónujú požadovaným farebným odtieňom. Následne sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu. Kaderník vytvorí finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru podľa priania klienta. V cene služby je zahrnuté aj potrebné množstvo melírovacej zmesi a farby ktoré kaderník potrebuje na melírovanie a tónovanie dlhých vlasov, množstvo melírovacej zmesi a farby sa môže navýšiť a tým sa navýši aj cena za melír. Služba trvá 180 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Melír samostatný I sekcia – 20 min.
Služba zahŕňa presvetlenie melírom na temene hlavy do cestičky, techniku melírovania si zvolí kaderník podľa požadovaného efektu, tiež určuje dobu pôsobenia melírovacej zmesi. Technika melírovania sa robí súčasne s farbením preto je možné službu kombinovať len so službou farbenie. Služba trvá 20 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Melír samostatný T sekcia  – 30 min.
Služba zahŕňa presvetlenie melírom na temene hlavy do cestičky a na bočných partiách, techniku melírovania si zvolí kaderník podľa požadovaného efektu, tiež určuje dobu pôsobenia melírovacej zmesi. Technika melírovania sa robí súčasne s farbením preto je možné službu kombinovať len so službou farbenie. Služba trvá 120 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Melír samostatný celá hlava – 40 min.
Služba zahŕňa presvetlenie melírom po celej hlave, techniku melírovania si zvolí kaderník podľa požadovaného efektu, tiež určuje dobu pôsobenia melírovacej zmesi. Technika melírovania sa robí súčasne s farbením preto je možné službu kombinovať len so službou farbenie. Služba trvá 150 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.