kaderníctvo - služby pre dámy - farbenie


Farbenie krátke vlasy (farba, umytie vlasov, regenerácia, fúkaná, styling) – 90 min.        
Služba zahŕňa konzultáciu farebného odtieňa kde sa kaderník s klientom dohodne na požadovanom odtieni. Po dohode kaderník vlasy nafarbí a nechá pôsobiť, dobu pôsobenia určuje kaderník, po uplynutí tejto doby sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu.

Následne po dohode s klientom vytvorí kaderník finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru. V cene služby je zahrnuté aj potrebné množstvo farby ktoré kaderník potrebuje na farbenie krátkych vlasov, množstvo farby sa môže navýšiť a tým sa navýši aj cena za farbenie. Služba trvá 90 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Farbenie polodlhé vlasy
(farba, umytie vlasov, regenerácia, fúkaná, styling) – 120 min.      
Služba zahŕňa konzultáciu farebného odtieňa kde sa kaderník s klientom dohodne na požadovanom odtieni. Po dohode kaderník vlasy nafarbí a nechá pôsobiť, dobu pôsobenia určuje kaderník, po uplynutí tejto doby sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu. Následne po dohode s klientom vytvorí kaderník finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru. V cene služby je zahrnuté aj potrebné množstvo farby ktoré kaderník potrebuje na farbenie polodlhých vlasov, množstvo farby sa môže navýšiť a tým sa navýši aj cena za farbenie. Služba trvá 120 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Farbenie dlhé vlasy (farba, umytie vlasov, regenerácia, fúkaná, styling) – 150 min.    
Služba zahŕňa konzultáciu farebného odtieňa kde sa kaderník s klientom dohodne na požadovanom odtieni. Po dohode kaderník vlasy nafarbí a nechá pôsobiť, dobu pôsobenia určuje kaderník, po uplynutí tejto doby sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu. Následne po dohode s klientom vytvorí kaderník finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru. V cene služby je zahrnuté aj potrebné množstvo farby ktoré kaderník potrebuje na farbenie dlhých vlasov, množstvo farby sa môže navýšiť a tým sa navýši aj cena za farbenie. Služba trvá 150 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.

Farbenie odrastov (farba, umytie vlasov, regenerácia, sušenie vlasov) – 90 min.    
Služba je určená len na farbenie odrastov zahŕňa konzultáciu farebného odtieňa kde sa kaderník s klientom dohodne na požadovanom odtieni. Po dohode kaderník vlasy nafarbí a nechá pôsobiť, dobu pôsobenia určuje kaderník, po uplynutí tejto doby sa vlasy umyjú vhodným šampónom a nanesie sa regenerácia vhodná na daný typ vlasu. Služba zahŕňa len sušenie vlasov fénom bez pomoci kefy a bez stylingu. Služba trvá 90 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu.