Kaderníctvo - služby pre dámy - strih


Dámsky strih krátke vlasy (umytie vlasov, regenerácia, strih, fúkaná, styling)  – 60 min.
Služba zahŕňa umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt čo je základný predpoklad pre kvalitný strih, po umytí kaderník vyberie vhodnú regeneráciu podľa typu vlasov a po dohode s klientom upraví vlasy do finálneho strihu podľa želania klienta.

S použitím vhodného stylingu kaderník vytvorí finálny účes a upraví vlasy do požadovaného tvaru. Služba trvá 60 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného strihu a finálneho účesu. Táto služba je určená pre klientov s dĺžkou vlasov po ucho (najviac po koniec ucha).

Dámsky strih polodlhé vlasy (umytie vlasov, regenerácia, strih, fúkaná, styling) – 60 min.
Služba zahŕňa umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt čo je základný predpoklad pre kvalitný strih, po umytí kaderník vyberie vhodnú regeneráciu podľa typu vlasov a po dohode s klientom upraví vlasy do finálneho strihu podľa želania klienta. S použitím vhodného stylingu kaderník vytvorí finálny účes a upraví vlasy do požadovaného tvaru. Služba trvá 60 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného strihu a finálneho účesu. Táto služba je určená pre klientov s dĺžkov vlasov po ramená.

Dámsky strih dlhé vlasy
(umytie vlasov, regenerácia, strih, fúkaná, styling) – 90 min.
Služba zahŕňa umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt čo je základný predpoklad pre kvalitný strih, po umytí kaderník vyberie vhodnú regeneráciu podľa typu vlasov a po dohode s klientom upraví vlasy do finálneho strihu podľa želania klienta. S použitím vhodného stylingu kaderník vytvorí finálny účes a upraví vlasy do požadovaného tvaru. Služba trvá 60 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného strihu a finálneho účesu. Táto služba je určená pre klientov s dĺžkou vlasov pod ramená.

Dámsky strih (bez umytia vlasov a fúkanej) - 30 min.
Služba zahŕňa len strihanie vlasov bez umytia a fúkanej službu odporúčame kombinovať so službou samostatné umytie vlasov a samostatné sušenie vlasov bez umytia.