DOPLNKOVÉ SLUŽBY


Čas potrebný na prácu   20 - 30 minút
V ponuke máme aj rôzne doplnkové služby, ktoré sú obyčajne zahrnuté v niektorej z našich služieb, ale klientky si ich tu môžu zvoliť aj samostatne.


Lakovanie základné – jedná sa o procedúru, pri ktorej je klietke nanesený len ORLY lak, bez základnej manikúry.

Čas potrebný na službu:  30 minút


Lakovanie EPIX - jedná sa o procedúru, pri ktorej je klietke nanesený len lak EPIX, bez základnej manikúry.

Čas potrebný na službu:  30 minút


Lakovanie gél lakom – jedná sa o procedúru, pri ktorej je klientke nanesený len gel lak ORLY GEL FX, bez základnej manikúry.

Čas potrebný na službu:  30 minút


Maska + Termo rukavice – jedná sa o procedúru, pri ktorej je klientke aplikovaná luxusná detoxikačná ílová maska s obsahom vulkanickej hliny, ktorá pomáha odstraňovať nečistoty, zmäkčovať kožu a prinavráti jej mladistvý vzhľad. Pokožku zahalí do bohatej arómy talianskej mandarínky a zároveň ju hydratuje, zbavuje toxínov a obnovuje vďaka zloženiu obsahujúceho vulkanické íly bohaté na minerály. Ruky budú oddýchnuté, jemné a dokonale vyživené. 

Čas potrebný na službu:  30 minút


Píling a krém – jedná sa o procedúru, pri ktorej je klientke aplikovaný luxusný hydratačný píling na ruky s obsahom kryštálov prírodnej cukrovej trstiny, ktorý dokonale vyhladí a zjemní pokožku. Zahalí ju do bohatej arómy talianskej mandarínky, zatiaľ čo kryštáliky cukrovej trstiny z nej jemne ale efektívne odstraňujú odumreté bunky. Pokožka bude vyzerať jemnejšia a mladšia, ruky budú oddýchnuté a hladké.

Čas potrebný na službu:  20 minút


Masáž rúk – na masáž rúk je použitý luxusný hydratačný krém obohatený o bambucké maslo a výťažky z Aloe vera pre extra ochranu a hydratáciu. 

Čas potrebný na službu:  10 minút


Zdobenie 1 necht  - aplikácia ozdobnej nálepky, kamienkov alebo vytvorenie rôznych vzorov na nechte pri nanášaní lakom, gél lakom alebo gélom.

Čas potrebný na službu:  10 minút


Špona IMKOR 1 necht – vyrovnanie zdeformovaného alebo zarasteného nechtu

Čas potrebný na službu:  10 minút

CENNÍK

REZERVAČNÝ SYSTÉM

Objednávky môžete realizovať aj na telefónnom čísle 0911 479 761 Otváracia doba Po - Pi 8:00-20:30; So 8:00-16:30