GÉLOVÉ NECHTY


Čas potrebný na prácu: 90 až 120 minút 
Gélové nechty – nová modelácia - je vhodná pre dámy, ktoré nie sú spokojné s dĺžkou, prípadne tvarom vlastných nechtov. Ide o predĺženie nechtov buď pomocou umelých tipov alebo šablón a spevnenie stavebným modelovacím gélom. Prípadné lakovanie, lakovanie gélom alebo nail art je brané ako doplnková služba.

Ak hovoríme o gélovej modelácii, treba brať do úvahy, že musí byť zachovaná určitá hrúbka a tzv. C-oblúk, ktorý slúži ako ochrana proti mechanickým nárazom. Tvar a dĺžka môže byť rôzna a závisí len na želaní klientky. Gél Vám bude odrastať spolu s prírodnými nechtami a táto metóda Vám približne na 4-5 týždňov ušetrí starosti s úpravou nechtov. Dlhšie intervaly medzi dopĺňaním gélu neodporúčame, odrastené nechty sú náchylnejšie na lámavosť či odlupovanie gélu od platničky.


Gélové nechty – doplnenie
– odporúčame cca 4-5 týždňov po gélovej modelácii. Gél sa zbrúsi do úrovne prírodného nechtu, tak aby bol prechod čo najmenej viditeľný. Upraví sa dĺžka a tvar. Následne sa aplikuje (doplní) vrstva stavebného gélu.

Čas potrebný na prácu – 90 až 120 minút (podľa stavu nechtov)


Spevnenie prírodných nechtov gélom
– je určené pre dámy, ktoré majú lámavé nechty, a preto si ich nedokážu vypestovať do dĺžky. V prvom rade ošetríme okolie nechtu, upravíme dĺžku a tvar. Následne aplikujeme spevňujúci gél. Ak si klientka želá, môžeme doplniť službu o lakovanie, lakovanie gélom alebo iné zdobenie. V takom prípade ide o doplnkové služby.

Čas potrebný na prácu – 60 minút


Spevnenie prírodných nechtov  - doplnenie
-  odporúčame zhruba 4 týždne po poslednej návšteve u manikérky. Postupujeme ako pri dopĺňaní gélových nechtov.

Čas potrebný na prácu – 60 minút


CENNÍK

REZERVAČNÝ SYSTÉM


Objednávky môžete realizovať aj na telefónnom čísle 0911 479 761 Otváracia doba Po - Pi 8:00-20:30; So 8:00-16:30