Kaderníctvo - služby pre pánov


Pánsky strih (strihanie strojčekom, umytie vlasov, sušenie vlasov) – 30 min.                                                                  
Služba zahŕňa strihanie celej hlavy so strojčekom s možnosťou kombinácie rôznych dĺžok, následné umývanie vlasov kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a záverečné presušenie fénom. Služba trvá 30 minút, trvanie služby sa môže skrátiť alebo predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného strihu.


Pánsky strih kombinovaný (strihanie nožnicami a strojčekom, 2x umytie vlasov, sušenie vlasov, styling) – 30 min.             
Služba zahŕňa prvotné umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt, čo je základný predpoklad pre kvalitný strih. Ďalej kaderník po dohode s klientom upraví vlasy do finálneho strihu podľa želania klienta a následne vlasy umyje, aby odstránil nežiadúce vlasy ktoré by klientovi spôsobili nepohodlie. Na záver kaderník presuší vlasy fénom a podľa želania klienta vlasy vhodným stylingom upraví do požadovaného tvaru. Služba trvá 30 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného strihu.

Pánske farbenie vlasov
(farbenie, umytie vlasov, sušenie vlasov) – 60 min.
Je doplnková služba určená na kamufláž bielych vlasov a sa dá kombinovať aj s inými službami pre pánov. Po dohode s klientom kaderník zvolí vhodný odtieň a vlasy nafarbí. Dobu pôsobenia farbiacej zmesi určuje kaderník, po uplynutí tejto doby sa vlasy umyjú vhodným šampónom, ak si klient zvolil službu samostatne bez strihania vlasy sa presušia fénom.