Kaderníctvo - služby pre dámy - fúkaná


Fúkaná krátke vlasy (umytie vlasov, fúkaná, styling) – 60 min.
Služba zahŕňa umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt.

Po umytí kaderník vyberie vhodnú regeneráciu podľa typu vlasov a po dohode s klientom vytvorí finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru. Služba trvá 60 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu. Táto služba je určená pre klientov s dĺžkov vlasov po ucho (najviac po koniec ucha).

Fúkaná polodlhé vlasy
(umytie vlasov, fúkaná, styling) – 60 min.
Služba zahŕňa umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt. Po umytí kaderník vyberie vhodnú regeneráciu podľa typu vlasov a po dohode s klientom vytvorí finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru. Služba trvá 60 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu. Táto služba je určená pre klientov s dĺžkov vlasov po ramená.

Fúkaná dlhé vlasy
(umytie vlasov, fúkaná, styling) – 90 min.
Služba zahŕňa umytie vlasov, kde kaderník zvolí vhodný druh šampónu podľa typu vlasov a vlasovej pokožky hlavy a zbaví vlasy zvyškov stylingu a nečistôt. Po umytí kaderník vyberie vhodnú regeneráciu podľa typu vlasov a po dohode s klientom vytvorí finálny účes a upraví vlasy s použitím vhodného stylingu do požadovaného tvaru. Služba trvá 90 minút, trvanie služby sa môže predĺžiť, čo závisí od náročnosti požadovaného finálneho účesu. Táto služba je určená pre klientov s dĺžkov vlasov pod ramená.

Samostatné sušenie vlasov bez umytia - 15 min.
Táto služba zahŕňa len presušenie vlasov za pomoci fénu bez použitia stylingu a kefy, je určená pre kombinovanie s inými službami.

Samostatné umytie vlasov bez fukanej (umytie vlasov, regenerácia) - 10 min.
Táto služba zahŕňa len umývanie vlasou s použitím vhodného šampónu a regenerácie bez fúkania, je určená pre kombinovanie s inými službami.

Masáž hlavy
15 min.    
Služba zahŕňa 15 minútovú masáž hlavy bez umytia vlasov pre relaxáciu a oddych s použitím vlasovej vody plnej vitamínov pre výživu vlasov od korienka. Je to doplnková služba, prevedenie sa odporúča hneď po umytí vlasov.