O SPOLOČNOSTI ORLY

                                                                                                                                                 

Orly je prírodná nechtová kozmetika bez toxických látok. Jej zakladateľ je tvorcom francúzskej manikúry. ORLY každoročne prináša najnovšie trendy v technológiách, farbách a textúrach.
Na začiatku bol Pink.  Zakladateľ tejto už legendárnej značky z Los Angeles by sa snáď ani nemohol volať inak. Ružový lak na nechty je skutočným evergreenom.

Originálna Francúzska manikúra

Jeff Pink v roku 1975 vytvoril manikúru prirodzeného vzhľadu nechtov ako reakciu na požiadavku filmového priemyslu. Tak vznikla jednoduchá, klasicky ženská manikúra, ktorú si okamžite obľúbili stailisti i hviezdy filmového plátna. Tento nový vzhľad sa rýchlo rozšíril svetom módy a stal sa súčasťou nášho šatníka. A keď  Jeff Pink navštívil Paríž, ten ho inšpiroval k názvu - Francúzka manikúra.

„Najhoršia vec, kterú môžete svojim nechtom urobiť je neurobiť s nimi nič.“
Jeff Pink

Farebné odtiene

ORLY ako jeden z renomovaných výrobcov lakov a prípravkov starostlivosti o nechty sezónne predstavuje nové farebné odtiene a aktualizuje stálu zbierku viac ako 300 odtieňov lakov, ktoré sú bez DBP, toluénu, formaldehydu, gáfru, MEHQ, formaldehydových živíc, parabénov, gluténu, ingrediencií zo živočíšnych derivátov (vegan), etyl tosylamidu, xylénu, MIT. Tím odborníkov starostlivo analyzuje módne trendy a transformuje ich do dynamickej palety odtieňov s vysokým leskom, trblietkami, s perleťou alebo laky s matným, či 3D efektom. Každý ORLY lak alebo prípravok je umiestnený do fľaštičky s moderným dizajnom uzatvorenej ergonomický uzáverom GRIPPER CAPT, ktorý zaisťuje jednoduché otváranie a optimálne uchopenie pre bezchybnú manikúru a pedikúru.

"V 70. rokoch som vytvoril kolekciu farieb s názvom Winery Collection a dal som každému laku názov podľa známej filmovej herečky ako Monroe Red alebo Crawford Wine. Oba tieto laky sú celé tie roky medzi našimi desiatimi najpredávanejšími. Stali se klasikou.“
Jeff Pink


Ošetrujúce prípravky

Predpokladom krásnej manikúry  a pedikúry sú silné a zdravé nechty. ORLY poskytuje ucelenú radu ošetrujúcich a spevňujúcich prípravkov pre prírodné nechty alebo prípravky na ošetrenie rúk, nôh a celého tela a to všetko v najvyššej kvalite. Je to celkom 28 druhov výrobkov, ktoré zahŕňajú starostlivosť o zdravý rast nechtov, prípravky na kožtičku a nechtové lôžko. Taktiež nerôznejšie pomocné prípravky na odmastenie, dezinfekciu, rýchle zaschnutie laku, masáže apod. Pre náročnejšie klientky Vám ORLY ponúka produkty na ellness manikúru a pedikúru.

Dokonalá manikúra a pedikúra

Trendom súčasnej doby sú gél laky. ORLY ako líder v starostlivosti o prirodzené nechty vyvinul pre dokonalú a trvácnu manikúru gél laky plné vitamínov pod názvom ORLY GEL FX, ktoré sa dokonale zhodujú s najpredávanejšími farbami lakov ORLY na nechty. Svetový expert na farby zdokonalil systém, ktorý vám zabezpečí úžasne trvácnu a voči olupovaniu odolnú manikúru na dva až tri týždne a to všetko s luxusným leskom, jednoduchým spôsobom nanášania aj odstránenia, s obsahom vitamínov A, E a pro-vitamínu B5 na podporu zdravého rastu  prírodných nechtov.  Gel FX sa zároveň vďaka LED technológii vytvrdí za polovičný čas.

BB krém na nechty

V roku 2014 prišlo ORLY s ďalšou inováciou – BB krém na nechty. Stojí na podobných princípoch ako pleťové BB krémy. Obsahuje rozjasňovače, vyhladzuje povrch, chráni necht a dáva mu veľmi jemný a zdravý lesk.

V roku 2015 prichádza ďalšia inovácia: lak na nechty s vlastnosťami gélového laku. Technológia s názvom EPIX se aplikuje v dvoch krokoch rovnako jednoducho ako klasický lak. Najprv sa aplikujú 2 vrstvy laku, následne 1 vrstva Sealcoatu a manikúra sa nechá vytvrdiť na okolitom svetle 10 min. Manikúra sa odstraňuje klasickým odlakovačom.  Naviac manikúra sa až do "zaschnutia" dokáže sama zaceliť, v prípade, že počas doby vytvrdzovania si nedopatrením spôsobíte male poškodenie povrchu.

A poslednými novinkami z roku 2016 - 17 sú v oblasti lakov - nové laky BREATHABLE, a z oblasti gél lakov - nový basecoat - EASY-OFF BASECOAT, a spevňovač nechtov BODYGUARD.

Absolútnym hitom od roku 2018 je prienik spoločnosti ORLY do oblasti umelých nechtov s priehľadný odlakovateľným stavebným gélom  ORLY GEL FX BUILDER IN A BOTTLE.

Na konci roka 2019 pribudli do rodiny ORLY GELFX nové produkty ako vylepšená základná vrstva Basecoat v 9 a 18 ml balení, bezvýpotková vrchná vrstva No Cleans Topcoat v 9 a 18ml balení, zmatňujúca vrchná vrstva Matte Topcoat v 9ml balení a vrchná vrstva No File Topcoat v 9 ml balení, ktorú už nemusíte narušit pilníkom pred odstraňovaní gél lak manikúry.

ORLY  stále napreduje vo svojom snažení prinášať produkty bez obsahu zdraviu škodlivých látok, ktoré sa používajú v kozmetickom priemysle:

  • laky na nechty  -  bez 12 chemických látok,
  • laky Breathable - bez 13 chemikých látok,
  • gél laky  GELFX - bez 12 chemických látok,
  • hybridné gély EPIX - bez 12 chemických látok,
  • ošetrujúce prípravky  - bez 9 chemikých látok.

ORLY produkty nie sú testované na zvieratách a sú VEGAN čo znamená, že neobsahujú žiadne látky živočíšneho pôvodu. 

Potvrdením týchto slov je zaradenie značky ORLY na stránku Leaping Bunny (zobrazené logo), kde sú prezentované len značky ktoré nie sú testované na zvieratách.

                                                                    

Adresa výrobcu
Orly International, Inc.
7710 Haskell Avenue
Van Nuys, CA 91406
USA