Maloobchod


V príjemnom prostredí malej predajne nájdete všetko, čo potrebujete pre svoj dokonalý vzhľad. Individuálny prístup k zákazníkovi a domáca atmosféra premieňa predaj na dokonalý zážitok. Ponúkame značky, ktoré sú niečím výnimočné a posúvajú starostlivosť o Vás na umenie.


Umenie zdravých nechtov -  ORLY – vedeli ste, že je to svetový líder v starostlivosti o prírodné nechty? Založil ju Jeff Pink, otec tzv. „francúzskej manikúry“, ktorá je súčasťou nášho šatníka už niekoľko desaťročí. Prvýkrát ju prezentoval na módnych mólach v Paríži. 300 odtieňov lakov, 80 odtieňov gél lakov a 30 ošetrujúcich prípravkov na nechty Vám zaručia dokonalú, trvácnu a zdravú manikúru.

Umenie zdravej pleti a dokonalého makeupu – DERMACOL – vedeli ste, že Dermacol bol prvý makeup na svete a jeho licencia bola v 60-tych rokoch predaná do Hollywoodu? Vysoká kvalita produktov a široký výber Vám pomôže nájsť riešenie pre dokonalú pleť a vizáž.

Umenie zdravých vlasov – JOICO – vedeli ste, že tento profesionál v starostlivosti o vlasy objavil peptidový reťazec, ktorý poškodené a zničené vlasy premení na vlasy zdravé? Chcete vlasy, ktoré odrážajú vašu osobnosť? Je tu JOICO pre každý vlas a každý problém.

Umenie zdravých vlasov - GOLD - profesionálna starostlivosť o vlasy sa zrodila z vášne a lásky k remeslu kaderníckych služieb. Produkty šetrné k životnému prostrediu, ktoré poskytujú skvelé výsledky, silu a dlhotrvajúci efekt, aby podporili dnešný rýchlo sa meniaci každodenný look. Vlasová línia sa zrodila z osobnej filozofie: "Prinášame výzvy a vytvárame budúcnosť". Inšpirovaná najlepšími vôňami z prírody a textúrami jedla. Všetky produkty sú takmer výhradne vyrobené z obnoviteľných a udržateľných zdrojov, využívajú čisté esenciálne oleje, rastlinné extrakty a prírodné antioxidanty. Produkty GOLD prinášajú pôžitok inovatívnej a funkčnej vlasovej starostlivosti.


Tešíme sa na Vašu návštevu!


Drieňová 1H, 821 02 Bratislava
errow@errow.sk
+421 911 479 761